Základní informace

NABÍZÍME VÁM K ZAKOUPENÍ CD S NEPŘEBERNÝM MNOŽSTVÍM FOTOGRAFIÍ Z PRŮBĚHU CELÉHO TURNAJE, KDE NAJDETE ROZMANITÉ SPEKTRUM FOTOGRAFIÍ Z UTKÁNÍ, DOPROVODNÉHO PROGRAMU I BEZPROSTŘEDNÍCH FOTEK MIMO HŘIŠTĚ. TO VŠE PROFESIONÁLNĚ ZPRACOVANÉ OD NAŠEHO OFICIÁLNÍHO FOTOGRAFA ZA CENU 200 Kč + poštovné. MÁTE-LI O CD ZÁJEM, NAPIŠTE NA EMAIL hribek@plazovka.cz .


V SEKCI výsledky NAJDETE KONEČNÉ POŘADÍ 4.ROČNÍKU A VÝSLEDKY JEDNOTLIVÝCH UTKÁNÍ! 




 
Již čtvrtý ročník turnaje v plážové házené SCHMOLZ + BICKENBACH BĚLÁ CUP 2009 se uskuteční ve dnech 26.-28. června 2009 v areálu místního koupaliště v Bělé pod Bezdězem.
Turnaj SCHMOLZ + BICKENBACH BĚLÁ CUP 2009 je pro letošní rok zařazen mezi EHF turnaje.

KATEGORIE
Turnaj se odehraje ve dvou kategoriích, mužské /max. 32 týmů/ a ženské /max. 20 týmů/.

SYSTÉM TURNAJE
Bude upřesněn později podle počtu přihlášených družstev. (později v ROZLOSOVÁNÍ)

STARTOVNÉ
Startovné je 1.500 + 500,- Kč vratná kauce (kauce bude družstvu vrácena po regulérním odehrání celého turnaje, tj. nastoupí ke všem svým zápasům vč. posledního zápasu o umístění a zúčastní se vyhlašování výsledků). (více PŘIHLÁŠKA TÝMU)

OBČERSTVENÍ
Letošní rok nebude jiný jako ty předešlé ročníky. Připravujeme klasické pokrmy jako jsou klobásy, guláš, bagety apod., loni úspěšnou nabídku hotových jídel včetně vegetariánských, jistě si všichni při výběru jídla přijdou na své. Samozřejmostí je i ranní servis (káva a čaj a vyprošťovací polévka). Přísun tekutin je také zajištěn !!!

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ
Pro týmy nabízíme dvě možnosti ubytování :
a) třída, cena 600,- Kč/noc/družstvo
b) vlastní stany, cena 50,- Kč/noc/osoba ve stanu
Škola se nachází cca 1 km chůze od sportovního areálu, zahrada pro postavení stanů se nachází taktéž tam. Ubytování mohou týmy objednat odesláním přihlášky, závazně bude vámi vybrané ubytování zajištěno až po zaplacení startovného a ceny za ubytování. Kapacita není neomezená, takže neváhejte.
Pokud tým zaviní škodu v ubytovacím zařízení, na její krytí padne vratná kauce 500,- Kč, kterou tým platí spolu se startovným.

TRIČKA – SPECIÁLNÍ NABÍDKA PRO TÝMY
Objednej a zaplať oficiální trička turnaje SCHMOLZ + BICKENBACH BĚLÁ CUP 2009 ještě před jeho samotným zahájením a získej slevu 50,- Kč/1 ks!!!
Nabídka platí od 1.března do 31.května 2009.

PŘÍJEZD DO BĚLÉ POD BEZDĚZEM
Od Prahy po rychlostí komunikaci R10, exit číslo 46 Průmyslová Zóna, dále pak směr Česká Lípa. Po výjezdu z Mladé Boleslavi musíte projet kolem nedostavěného motorestu po pravé straně, přejet po mostě a pak u dalšího ukazatele "BĚLÁ POD BEZDĚZEM" odbočit doprava. První možnou křižovatku přejedete rovně a po cca 1 km klesání budete mít po pravé straně koupaliště.
 


© Bělá CUP 2009 | vytvořil F&S design