Základní informace

MILÉ BEACHAŘKY A BEACHAŘI,

25.června
Milí beachaři, letošní turnaj se dočká televizního "zpracování". Česká televize chystá ze šestého ročníku turnaje Bělá Cup patnáctiminutový záznam! I to je důkazem, jak prestižní akcí náš turnaj je. Pořad bude k vidění v premiéře v úterý 5. července v hlavním vysílacím čase ČT4 od 19:50. Repríza pak v neděli 10. července od 5:55.


30.března 2011
Pod levé menu jsme přidali logo našeho partnerského turnaje KORMORAN CUP 2011.
Turnaj se koná od 24. do 26. června v polské Legnici a je stejně jako náš turnaj součástí EHF European Beach Tour 2011. Patronát nad turnajem převzal starosta Legnice pan Tdeusz Krzakowski a Polská házenkářská federace. Veškeré další informace naleznete, pokud kliknete na logo na levé straně našeho menu.


20.března 2011
Pro velký zájem zvyšujeme v letošním roce počet družstev startujících v ženské kategorii na 24. Proto pokud jste se ještě nepřihlásili a máte pořád o turnaj zájem, neváhejte!!! V souvislosti s tímto rozšířením se mění i systém turnaje u žen!!!


7.března 2011
Letošní ročník turnaje v plážové házené SCHMOLZ + BICKENBACH BĚLÁ CUP 2011 se odehraje za účasti nejlepšího házenkáře světa za loňský rok a 6. sportovce ČR roku 2010   FILIPA JÍCHY, hráče bundesligového THW Kiel.  Během turnaje proběhne autogramiáda, kde se můžete kromě Filipa těšit i z účasti dalšího českého reprezentanta Petra Štochla, hájícího branku Füchse Berlín.


 
Již šestý ročník turnaje v plážové házené SCHMOLZ + BICKENBACH BĚLÁ CUP 2011se uskuteční ve dnech 1.- 3. července 2011 v areálu místního koupaliště v Bělé pod Bezdězem.
Turnaj SCHMOLZ + BICKENBACH BĚLÁ CUP 2011 je pro letošní rok zařazen mezi EHF turnaje.

KATEGORIE
Turnaj se odehraje ve dvou kategoriích, mužské /max. 32 týmů/ a ženské /max. 24 týmů/.

SYSTÉM TURNAJE
Bude upřesněn později podle počtu přihlášených družstev. (později v ROZLOSOVÁNÍ)

STARTOVNÉ
Startovné je 1.750,- Kč (v ceně je CD z turnaje s fotkami, které všechny týmy obdrží poštou po skončení turnaje – ukázku fotografií z loňského ročníku si můžete ve fotogalerii) + 500,- Kč vratná kauce (kauce bude družstvu vrácena po regulérním odehrání celého turnaje, tj. nastoupí ke všem svým zápasům vč. posledního zápasu o umístění a zúčastní se vyhlašování výsledků, družstva, která budou ubytována ve škole a způsobí škodu, tuto kauci neobdrží). (více PŘIHLÁŠKA TÝMU)

OBČERSTVENÍ
Letošní rok nebude jiný jako ty předešlé ročníky. Připravujeme klasické pokrmy jako jsou klobásy, guláš apod., loni úspěšnou nabídku hotových jídel včetně vegetariánských, jistě si všichni při výběru jídla přijdou na své. Samozřejmostí je i ranní servis (káva a čaj a vyprošťovací polévka). Přísun tekutin je také zajištěn !!!

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ
Pro týmy nabízíme dvě možnosti ubytování :
a) třída, cena 600,- Kč/noc/družstvo
b) vlastní stany, cena 50,- Kč/noc/osoba ve stanu
Škola se nachází cca 1 km chůze od sportovního areálu, zahrada pro postavení stanů se nachází taktéž tam. Ubytování mohou týmy objednat odesláním přihlášky, závazně bude vámi vybrané ubytování zajištěno až po zaplacení startovného a ceny za ubytování. Kapacita není neomezená, takže neváhejte.

PŘÍJEZD DO BĚLÉ POD BEZDĚZEM
Od Prahy po rychlostí komunikaci R10, exit číslo 46 Průmyslová Zóna, dále pak směr Česká Lípa. Po výjezdu z Mladé Boleslavi musíte projet kolem nedostavěného motorestu po pravé straně, přejet po mostě a pak u dalšího ukazatele "BĚLÁ POD BEZDĚZEM" odbočit doprava. První možnou křižovatku přejedete rovně a po cca 1 km klesání budete mít po pravé straně koupaliště.


Důležitá informace pro všechny týmy! Každý tým je zodpovědný za své hráče a musí si na vlastní náklady sjednat úrazové pojištění (v souladu s EHF EBT předpisy, bod č.2).


 


© Bělá CUP 2011 | vytvořil F&S design